Lleida
18/33° C (sol i núvols)
97% 26 km/hIoga a les piscines municipals de Solsona els dimarts de juliolNo hi haurà bany nocturn posterior a causa de les mesures de prevenció


Un estiu més, les piscines municipals de Solsona aprofiten el vespre per organitzar activitats fora de l’aigua. Tots els dimarts de juliol de vuit a nou, s’hi farà ioga integral basat en la pràctica i experiència d’asanes, mantra, pranayama i meditació. 

Enguany, però, no hi haurà bany nocturn posterior a causa de les mesures extraordinàries de prevenció de la COVID-19 i pel fet que els vestidors estiguin tancats. La instructora d’aquesta activitat és Elisa Elena, professora titulada de Hatha Ioga segons la tradició hindú Satyananda Yôga i instructora a l’estudi Somi. Les inscripcions valen 3 euros per sessió i es poden fer per correu electrònic, a piscinesmunicipalssolsona@gmail.com, o bé mitjançant un missatge privat al compte d’Instagram @piscinesmunicipalssolsona. 

La idea de la regidoria d’Esports és oferir altres activitats complementàries a les piscines municipals durant l’estiu, en funció de la demanda de les persones usuàries. No es descarta que més endavant, probablement a l’agost, es recuperi la possibilitat d’oferir bany nocturn. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats