Lleida
4/16° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Joan Simeón, de Mollerussa, guanya punts per liderar la llista del PPDante Pérez, que va liderar la llista del PP a les generals del 28-M, ha manifestat que està "a disposició del que digui el partit".


El Comitè de Direcció del PP de Lleida ha elevat a Barcelona i Madrid la proposta que sigui Joan Simeón, secretari general del partit a la demarcació i regidor de Mollerussa, qui lideri la llista per Lleida el 10-N. Segons ha pogut saber LA MAÑANA, ara serà la direcció nacional del partit la que prengui la decisió de qui serà el candidat per a les generals, un lloc per al qual també està "disponible" Dante Pérez, que el 28-A va liderar la llista popular . En la proposta que Lleida ha elevat a la direcció nacional pesa el fet que Joan Simeón és l'únic candidat popular que ha aconseguit revalidar l'acta de regidor a una capital de comarca. 

De fet, Simeón va sortir elegit al maig per tercera vegada com a regidor del PP al consistori de Mollerussa, una representació que va recuperar per al partit de fa tres legislatures en una plaça especialment complicada per als populars amb successives majories absolutes de CDC i ara de Junts per Catalunya. 

Simeón també és secretari general del PP des que Marisa Xandri va accedir a la presidenta dels populars lleidatà. Dante Pérez, que va liderar la llista del PP a les generals del 28-M, ha manifestat que està "a disposició del que digui el partit". Va afegir l'exalcalde de Gimenells que el partit li havia preguntat per la seva "disponibilitat" i els va respondre que "disponible, estic". Pérez, exmilitant del PSC, no va aconseguir revalidar l'acta de diputat que sí que havia aconseguit Josep Ignasi Llorens el 2015.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats