Lleida
15/27° C (sol)
97% 26 km/h



La Boscana rep el seu segon Sol de la Guia Repsol



El reconeixement, que s’ha fet pu?blic en la gala celebrada avui a Sant Sebastia?, atorga un nou Sol al restaurant que dirigeix Joel Castan?e?, despre?s que rebe?s el primer fa nome?s un parell d’anys


El restaurant La Boscana, de Bellvi?s, que regenta el xef Joel Castan?e?, ha estat guardonat aquesta tarda amb el seu segon Sol de la Guia Repsol. El guardo? ha estat lliurat en el decurs de la celebracio? de la segona gala de la Guia Repsol, que s’ha celebrat aquesta tarda al Museu de San Telmo de Sant Sebastia?, i que ha comptat amb la prese?ncia d’unes 400 persones.

Els Sols Guia Repsol reconeixen la tasca dels millors cuiners i cuineres de l’Estat espanyol. La Boscana, que ja tenia un Sol –obtingut l’any 2018–, ha aconseguit el segon en nome?s un parell d’any. Al mateix temps, es converteix en l’u?nic restaurant de les comarques de Lleida que te? dos Sols i una estrella Michelin

“Intentem oferir una cuina genui?na, amb el valor afegit de l’esforc? i l’honestedat, i aixo? sense oblidar les nostres arrels. Aquesta passio? per la feina ben feta tambe? s’impregna en el servei, que presta tota l’atencio? als comensals. Tenim un equip huma? extraordinari i a ells dediquem aquest reconeixement tan important, que ens esperona per continuar en aquesta li?nia de professionalitat ma?xima”, assenyala Joel Castan?e?, xef i propietari de La Boscana, que va aprofitar tambe? per agrair “la confianc?a que la Guia Repsol diposita en la nostra labor gastrono?mica, per considerar que e?rem mereixedors d’aquest reconeixement”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paper



SOBRE L'AUTOR

Articles relacionats