Lleida
1 / 7° C (núvols)
97% 26 km/h


La Diputació de Lleida promociona l'oferta turística de Ponent al mercat holandèsEl Patronat de Turisme participa conjuntament amb l'Associació de Càmpings de Lleida del 9 al 13 de gener a la fira Vakantie Beurs d'Utrecht


La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, participa des d’avui i fins el proper diumenge 13 de gener a la fira Vakantie Beurs, que se celebra a la ciutat holandesa d'Utrecht i que és considerada com un dels salons de turisme amb més prestigi d'Europa especialitzats en el sector del càmping, el turisme actiu i el senderisme. El Patronat de Turisme participa en aquesta fira conjuntament amb l'Associació de Càmpings de Lleida.

El Patronat de Turisme promociona tota l’oferta turística lleidatana i de manera específica la relacionada amb el turisme actiu i els esports d’aventura i les propostes de senderisme, cicloturisme i natura de què el visitant pot gaudir a les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida mitjançant diferents fullets editats en neerlandès.

El turisme procedent dels Països Baixos continua mantenint un lloc prominent entre el públic estranger que visita anualment les comarques de Lleida, i se situa en el tercer lloc després del mercat francès i alemany.

El Patronat de Turisme participa en aquest saló dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme amb un taulell d’atenció al públic amb les marques turístiques Pirineus i Terres de Lleida, on hi ha representades totes les comarques lleidatanes. Aquest taulell és compartit amb l’Associació de Càmpings de Lleida.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats