Lleida
11-24° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La Festa de la Mare de Déu de la Cabeza aplega unes 900 persones a Vila-sanaLa presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha assistit a la diada i ha estat distingida amb la medalla de la Mare de Déu


La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha participat avui als actes en motiu de la 26a edició de la Festa de la Mare de Déu de la Cabeza, a Vila-sana.

Perelló ha estat rebuda a l’Ajuntament per l’alcalde Joan R. Sangrà, per Ramon Farré, delegat del govern de la Generalitat a Lleida, per Joan Trull, president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, per Montserrat Messeguer, alcaldessa del Palau d’Anglesola i responsable d’Interior a Lleida, i per la resta de corporació municipal. La presidenta ha signat al Llibre d’Honor i posteriorment s’han traslladat a la Casa Vella, on han estat rebuts per Lorena Jurado, presidenta de la Confraria de la Mare de Déu de la Cabeza. 

Allí s’ha celebrat el gruix dels actes, que han estat presentats per Mari Pau Huguet i que han consistit en una ofrena floral per part dels infants; una Missa solemne presidida per mossèn Climent Capdevila, rector de Vila-sana, i cantada pel Coro Romero i Jara de la Casa de Andalucía de Lleida; una ofrena general; la benedicció i imposició d’insígnies als nous confrares, que eren una quarantena; un ball de bastons a càrrec del Bastoners de Balaguer; i l’actuació musical del grup Bamba Reyes con Alma. Cal destacar que Rosa Maria Perelló ha estat distingida amb la medalla de la Mare de Déu de la Cabeza, així com un diploma i un ram de flors.

La festa ha comptat amb uns nou-cents assistents provinents de tot Catalunya i de la resta de l’Estat, entre els que figuraven el doctor andalús, Manuel Ceballos, president i cap de projectes de l’Agenda de Calidad Sanitaria de Andalucía; l’empresari Antonio Toré, andalús de l’any 2019 de la Casa de Andalucía de Lleida; José Ramon Baraja, fundador de la Casa de Andalucía de Lleida; Eugenio Huertas, president de la Casa de Aragón de Mollerussa; Bea Talegón, periodista directora d’opinió de ‘Diario 16’; Jordi Sanuy, periodista esportiu de TV3; i el cantautor i humorista Lo Pau de Pons.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats