Lleida
-2 / 19° C (sol)
97% 26 km/h


La Generalitat prorroga els projectes del Pla de Barris de la convocatòria del 2009La decisió afecta, entre altres municipis, a Lleida, Juneda, les Borges Blanques i El Pont de Suert


Davant la insistència de molts ajuntaments per allargar el plaç per executar el Pla de Barris, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha accedit a prorrogar-los fins el 31 de desembre del 2019.

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha decidit finalment ampliar el termini d’execució dels projectes que van resultar beneficiaris dels ajuts de la Llei de barris de la convocatòria 2009, i que encara estaven pendents de finalitzar. La pròrroga, que compta amb l’informe favorable de l’Oficina Tècnica que gestiona el Fons de Foment del programa de Barris, permet allargar el plaç fins el 31 de desembre de 2019. La convocatòria té tres línies d’actuació: una primera sobre els barris amb projectes, que comporta un finançament del 50% del cost total del projecte per a 10 municipis de més de 10.000 habitants.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats