Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


La Granja d'Escarp reclama solucions per les afectacions en finques i camins de les crescudes del Segre i el CincaL'Ajuntament ha traslladat la problemàtica al Departament de Territori i Sostenibilitat


L'Ajuntament de la Granja d'Escarp (Segrià) busca solucions davant les afectacions que provoca en finques i camins de la localitat la crescuda dels rius Segre i Cinca, com les que han tingut lloc les darrers setmanes. El punt més preocupant, segons el consistori, és una finca situada prop de l'ermita de Sant Jaume propera al Cinca, "que està patint una erosió i, conseqüentment, una regressió importantíssima, degut a que el mateix riu soscava el terraplè i s'emporta –de l'explotació- cada cop un volum importantíssim de material".

Fonts municipals adverteixen que aquesta regressió contínua pot acabar afectant el camí municipal que connecta la Granja amb Mequinensa, i que serveix de via interautonòmica de comunicació de gran importància degut al trànsit que suporta habitualment. L'alcalde Manel Solé va traslladar aquesta problemàtica durant una reunió mantinguda divendres passat amb representants del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats