Lleida
17-29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La Seu ret homenatge als voluntaris d’aquest curs del Pla Educatiu d’EntornTambé es va homenatjar els mestres i professors que s’han jubilat


La sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell va acollir ahir l’acte de cloenda del projecte Pla Educatiu d’Entorn (PEE) del curs 2018-2019, presidit per l’alcalde urgellenc, Jordi Fàbrega. En aquest acte de final de curs es va fer un reconeixement públic a la feina feta pel grup de voluntaris i voluntàries que han pres part en diferents projectes educatius emmarcats en el PEE de la Seu. 

Fàbrega va agrair la tasca realitzada per aquests urgellencs i urgellenques durant el curs que, “de manera altruista, han aportat el seu granet de sorra a l’educació d’alumnes de la nostra ciutat”. Els voluntaris van rebre un diploma acreditatiu de la seva participació i obsequis com ara invitacions per al FeMAP i per al teatre de Festa Major. Entre els participants al programa hi ha mestres, treballadors d’altres àmbits professionals i persones jubilades.

També es compta amb la col·laboració d’entitats i institucions com ara l’Escola Municipal de Música, l’Escola d’Adults, l’Escola Oficial d’Idiomes i les AMPA dels centres educatius. En aquest acte es va fer un petit homenatge als mestres i professors, així com també personal administratiu dels centres de la Seu d’Urgell, que s’han jubilat recentment. 

FOTO: Ajuntament de la Seu d'Urgell

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats