Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


La UdL oferirà formació contínua a Tàrrega i ja pensa en estendre la iniciativa a més localitatsEls primers cursos a la capital de l'Urgell s'iniciaran al setembre


El Centre de Formació Contínua (CFC) de la Universitat de Lleida (UdL) obrirà una subseu a Tàrrega per oferir cursos a la ciutadania d'aquest municipi i el seu territori d'influència. Serà la primera, tot i que l'objectiu és posar-ne més en marxa a mig termini, segons informa la UdL.

La seu de la capital de l'Urgell s'ubicarà en un local municipal cedit gratuïtament pel consistori, en virtut d'un conveni de col·laboració que han signat aquest dimarts el rector de la UdL, Roberto Fernández, i l'alcaldessa Rosa Maria Perelló. L'acord, amb una vigència inicial de quatre anys renovables, preveu tant cursos genèrics com específics. Les accions formatives seran planificades conjuntament pel CFC i l'Ajuntament de Tàrrega. A l'agenda ja figuren les primeres activitats a partir del setembre i amb el suport de la Diputació de Lleida. Es tracta de cursos sobre la nova llei de contractació a les administracions públiques o les oportunitats de dinamització que genera el turisme.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats