Lleida
3 / 11° C (pluja)
97% 26 km/h


La Val d’Aran, tercera escala de l’exposició ‘Perseguits i Salvats. No volien que existíssim’Tel Aviv, Madrid i Cracòvia seran els següents destins, ja confirmats, d’una mostra que forma part del projecte ‘Perseguits i Salvats’ de la corporació


El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, acompanyat del Síndic d’Aran, Carlos Barrera, han inaugurat aquest vespre l’exposició ‘Perseguits i salvats. No volien que existíssim’, que es podrà veure fins al novembre a l’església de Santa Maria de Mijaran de Vielha. L’acte ha comptat amb la presència de la vicepresidenta segona de la Diputació, Rosa Pujol, i de diferents conselhèrs d’Aran.

Es tracta d’una nova escala d’aquesta mostra itinerant que forma part del projecte ‘Perseguits i salvats’ de la Diputació de Lleida. L’exposició va iniciar la seva itinerància el passat 6 de juny a l’Espace du Judaisme de Tolosa, un centre de referència de la cultura jueva, que en va acollir l’estrena i on va romandre fins al dia 27 de juny. Posteriorment, la mostra es va instal•lar el 13 de juliol a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà de Sort, on es va poder veure fins a finals d’agost. Es preveu que, després de Vielha, la mostra viatgi a Tel Aviv (concretament a la Biblioteca de la Universitat, del 13 de desembre al 16 de gener), Madrid (Centro Sefarad-Israel, del 10 de gener al 22 de febrer) i Cracòvia (Instituto Cervantes, del 15 de gener al 3 de març).

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats