Lleida
22/39° C (sol)
97% 26 km/hL’AECC Lleida organitza les primeres sortides amb pacients de càncer després del confinamentLa propera serà el dilluns 6 de juliol a Tàrrega


L'AECC- Catalunya contra el càncer de Lleida ha iniciat les primeres sortides presencials amb pacient de càncer a la Plana de Lleida després del confinament provocat per la pandèmia. L'activitat, que porta el lema de 'Reactiva't', es realitza amb grups reduïts i amb totes les mesures de seguretat necessàries. Concretament, aquestes sortides s'ha engegat a Mollerussa, Tàrrega, Balaguer, Tremp i Lleida.

L'objectiu d'aquestes sortides és que els pacients amb càncer puguin tornar a la normalitat, retrobar-se, realitzar exercici físic i evitar la por al contagi que els ha pogut causar la COVID-19, ja que són un col·lectiu vulnerable davant d'aquest virus.

Les primeres sortides es van realitzar el 15 de juny a Mollerussa i Balaguer com una prova pilot. Gràcies a la bona acollida, l'AECC Lleida va decidir continuat programant noves sortides a les capitals del Pla d'Urgell i Noguera. I també es van afegir Tàrrega, Tremp i Lleida.

La propera sortida Reactiva't serà el dilluns 6 de juliol a Tàrrega a les 9.00 hores.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats