Lleida
10-19° C (pluja)
97% 26 km/h


L’Alta Ribagorça acollirà les Jornades Gastronòmiques de l’11 d’octubre al 3 de novembreLa iniciativa potenciarà els productes de proximitat


L’Alta Ribagorça acollirà del 11 d’octubre al 3 de novembre les Jornades Gastronòmiques Km 0, basades en l’elaboració de plats amb tota mena de productes autòctons de la comarca. Segons van informar ahir fonts de l’organització, se’ls ha donat “un aire més innovador i actual i hem pensat amb un altre format”. Aquest nou format, està pensat per donar més facilitats tant als propis restaurants com als assistents de la comarca i implicarà la col·laboració dels productors locals per donar un segell propi i de qualitat als productes ribagorçans, essent un referent en la gastronomia de tardor, afirma la presidenta del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, M. José Erta.

Aprofitant aquesta riquesa autòctona, els caps de setmana des de 1’11 d’octubre al 3 de novembre, 7 restauradors i el Patronat Comarcal de Turisme, organitzaran les esmentades Jornades.

Aquestes jornades són un vehicle de promoció de la riquesa gastronòmica de l’Alta Ribagorça i un bon esdeveniment de tardor de la comarca, alhora que repercuteixen favorablement en la dinamització econòmica d’aquestes valls del Pirineu.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats