Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


L'Alta Ribagorça preveu plena ocupació als pobles amb falles durant els 7 caps de setmana que dura la festa del focLa comarca espera rebre uns 21.000 visitants entre el 16 de juny i el 21 de juliol


Els pobles de l'Alta Ribagorça que celebren la Festa de les Falles tindran una ocupació turística que els situarà pràcticament a la plena ocupació durant els 7 caps de setmana que dura la festa del foc que s'iniciaran el 16 de juny a Durro i Senet i finalitzaran el 21 de juliol a Llesp. L'any 2017 es van comptabilitzar unes 21.000 persones que van gaudir de la festa de les falles a l'Alta Ribagorça durant els diferents caps de setmana i per enguany, ha explicat el president del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça, Josep Lluís Farrero, que es preveu repetir amb una xifra similar de visitants.

La temporada passada, la festa va comptar amb uns 1.800 fallaires, sense tenir en compte les falles infantils. Farrero ha explicat que la festa de les Falles ha estat des de temps remots una tradició profundament arrelada als pobles de l'Alta Ribagorça, la comarca que disposa de més pobles fallaires de Catalunya, 10 en total.

El president comarcal ha dit que es tracta ''d'una festa sentida i viscuda i més encara després de la declaració com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l'any 2015''.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats