Lleida
1 / 7° C (núvols)
97% 26 km/h


L'autovia A-2 tindrà un mínim de 6 carrils entre Igualada i MartorellFoment es compromet amb els alcaldes a fer les obres entre el 2020 i el 2023, que en alguns casos suposaran canvis de traçat


El Ministeri de Foment està estudiant convertir l'autovia A-2 en una carretera de, com a mínim, tres carrils per sentit entre Igualada i Martorell. A més, també s'instal·larien un o dos carrils laterals per facilitar les sortides i les incorporacions a l'autovia. Segons ha avançat Rac1 i ha pogut confirmar l'ACN, Foment ja ha enviat l'estudi d'impacte ambiental del projecte a alguns dels ajuntaments afectats i la idea és treure el projecte a exposició pública abans de l'estiu.

Els 35 quilòmetres que hi ha entre Igualada i Martorell tenen en diversos punts només dos carrils per banda. Alguns dels alcaldes afectats com el de Castellolí, Joan Serra, i Collbató, Miquel Solà, han explicat que el projecte preveu modificacions del traçat de l'autovia. A més, des de Collbató critiquen que el projecte suposarà més trànsit i soroll pel municipi, alhora que hi haurà més d'un centenar de parcel·les afectades.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats