Lleida
10 / 18° C (pluja)
97% 26 km/h


L’escola Vedruna demana una llei que permeti al consumidor saber ‘l’ADN ètic’ del producteEl projecte del centre de Terrassa recull signatures per una ILP al qual se sumen les escoles de Mollerussa, Tàrrega i Balaguer


Les escoles Vedruna recullen signatures per conscienciar a la població sobre la falta de transparència sobre l’origen del producte.

Col·laborar a fer un canvi en la forma de consumir de la societat i fins i tot arribar a influir de manera legislativa en l’ètica productiva de les empreses, és l’objectiu d’aquests centres educatius. A aquesta iniciativa s’han sumat les 36 escoles Vedruna de Catalunya, entre les quals figuren la de Bellpuig, Tàrrega i Balaguer. Es tracta d’una nova tecnologia d’etiquetatge que donarà informació als mòbils sobre l’origen i processos de producció. Així, la iniciativa impulsada per l’escola Vedruna Vall de Terrassa planteja una Iniciativa Legislativa Popular (ILP), per una llei de l’etiquetatge i traçabilitat dels béns de consum i vol aconseguir 50.000 signatures.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats