Lleida
17-33° C (sol)
97% 26 km/h


L'Estat desbloqueja les obres del túnel del Coll de Lilla, entre Valls i MontblancEl projecte, que permetrà prolongar l'A-27, s'havia hagut de replantejar per la presència d'argiles expansives al terreny


El Consell d'Estat ha aprovat el dictamen que desbloqueja les obres del túnel del Coll de Lilla, una infraestructura que farà més curt el trajecte entre Valls i Montblanc i que permetrà prolongar l'A-27. El projecte, d'un quilòmetre i mig, es va haver de replantejar per la presència d'argiles expansives al terreny. Aquest contratemps ha suposat una lleugera modificació del traçat i un increment de 31 milions d'euros en la inversió. Així, s'acabarà enfilant als 115 milions d'euros.

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, ha celebrat que l'impuls a aquesta infraestructura millorarà la fluïdesa i seguretat del trànsit per carretera. Segons Cunillera, això demostra el compromís de l'executiu espanyol en la millora contínua de la xarxa de carreteres de l'Estat a Catalunya.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats