Lleida
18-24° C (pluja)
97% 26 km/h


Llibertat pendent de càrrecs per al president de la Diputació de LleidaAltres 24 detinguts en l'operatiu policial contra la corrupció també han quedat lliures a l'esperar de declarar davant del jutge.


El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha quedat en llibertat pendent de càrrecs a l'espera de declarar davant del jutge després que ha estat detingut aquest dimarts a primera hora del matí en el marc d'una operació per suposats pagaments irregulars per al finançament de CDC. Els Mossos d'Esquadra s'han endut Reñé detingut al migdia del palau de la Diputació de Lleida on s'ha dut a terme un escorcoll i també s'han fet copies de documentació digital. Reñé ha sortit en llibertat de la comissaria abans de les sis de la tarda i 24 dels 26 detinguts en l'operatiu també han anat sortint en llibertat de forma esglaonada a mesura que han comparegut davant dels Mossos d'Esquadra. La policia ha registrat diversos llocs a banda de la seu de la corporació com l'edifici de l'Organisme Autònom i també la delegació de Carretera de la Generalitat a Lleida, entre d'altres.

Els mossos s'han endut a Joan Reñé, sense emmanillar, pels volts de dos quarts de dues de la tarda i l'han tret per la porta del Palau de la corporació que hi ha situada al carrer del Carme, en ple Eix Comercial, sota una gran expectació mediàtica. Des de primera hora del matí s'estava duent a terme un escorcoll a les dependències institucionals i l'operatiu ha comptat amb un total de 26 detencions.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats