Lleida
-2 / 16° C (sol)
97% 26 km/h


Mollerussa adjudica les obres de l'avinguda de Catalunya, que manté el doble sentit de circulacióAmb el pas preferent per a vianants al centre el consistori preveu que aquesta via sigui un dels eixos vertebradors del trànsit rodat de la ciutat i que recuperi l'atractiu comercial


L'Ajuntament de Mollerussa ha adjudicat a l'empresa Roma Infraestructures i Serveis, SAU les obres d'urbanització de l'avinguda Catalunya, que tindran un pressupost de 447.680 euros i un termini d'execució de 3 mesos. L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha explicat que s'intentarà recuperar la ''gradabilitat'' en el passeig ampliant les voreres amb l'objectiu que l'avinguda recuperi ''la força que havia tingut a nivell comercial''.

En aquest sentit, Solsona ha afegit que la via es convertirà en un dels eixos vertebradors del trànsit rodat de la ciutat pel fet que a la zona del centre hi haurà us preferent per als vianants. La millora d'aquesta avinguda està inclosa al Pla de Barris i la previsió és que els treballs puguin començar durant la segona quinzena de juliol.

Les millores que es faran a l'avinguda de Catalunya de Mollerussa tenen com a característiques més destacades el manteniment del doble sentit de circulació de la via i el fet que la vorera est s'amplia a 2,5 metres i es converteix en una mena de bulevard amb mobiliari urbà i arbrat que connectarà el futur equipament previst a Cal Castelló amb la plaça de Sant Jaume.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats