Lleida
23/38° C (sol)
97% 26 km/hNaut Aran regalarà abonaments de 25 euros per gastar al municipi a qui s'allotgi tres dies o més als seus hotelsL'Ajuntament destinarà 50.000 euros a promocionar la seva destinació turística durant el juliol


L'Ajuntament de Naut Aran (Val d'Aran) regalarà un abonament de 25 euros, per gastar als bars i restaurants del municipi, a tots els turistes que pernoctin tres nits o més als hotels del municipi. El client podrà gastar aquests diners en el bar o restaurant que se li hagi assignat. Amb aquesta mesura es vol reactivar el turisme i l'activitat econòmica al mes de juliol, un mes caracteritzat per ser dels més fluixos de la temporada d'estiu pel que fa a reserves. D'aquesta forma, es garanteix que les persones que visiten aquest territori puguin seguir consumint a la zona. Aquests 50.000 euros se sumen a una altra ajuda de 200.000 euros aplicada pel consistori setmanes enrere amb la qual pretenen reactivar l'economia municipal.

L'alcalde de Naut Aran, Cesar Ruiz-Canela, ha destacat que "aquesta campanya busca beneficiar el sector turístic i de restauració que és, sense dubte, el que ha patit amb més per culpa del coronavirus". L'alcalde ha dit que confia que, amb aquesta mesura, puguin venir més persones a visitar Naut Aran al juliol.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats