Lleida
2/8° C (núvols)
97% 26 km/hOpen Arms rep dos mil euros de la Ninotada de Sant RamonL’escala en hi-fi va comptar amb més de 20 actuacions


La quarta edició de La Ninotada, l’escala en hi-fi solidari de Sant Ramon, va recaptar 2.172 euros per Proactiva Open Arms, una ONG que té com a objectiu salvar vides al Mediterrani. La gala benèfica, organitzada per La Mansa, l’associació de joves de Sant Ramon, es va celebrar el passat 23 de novembre a l’Envelat i va comptar amb una vintena d’actuacions de diferents persones del poble i rodalies i d’altres entitats com l’Espígol de Cervera o els professors i algunes mares de l’Escola de Sant Ramon.

La gala benèfica va començar amb la projecció de diferents vídeos en què s’explicava la tasca de la ONG. També es va poder veure el vídeo del capità del vaixell Open Arms, Ricardo Sandoval, que des d’alta mar va enviar un missatge d’agraïment a La Mansa. L’escala en hi-fi va comptar amb més de 20 actuacions. Durant tota la nit els assistents podien fer els seus donatius en unes bústies solidàries repartides per tota la sala, comprant tires de loteria o consumint a la barra. 

FOTO: Consell Comarcal de la Segarra

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats