Lleida
7/16° C (sol)
97% 26 km/hPrimera reunió del Consell Municipal d’Infants de la Seu d’UrgellLa trobada es va fer aquest dimecres al mat a l’escola Albert Vives


Les instal·lacions de l’escola Albert Vives de la Seu d’Urgell van acollir ahir al matí la primera reunió de treball del Consell Municipal d’Infants de la capital de l’Alt Urgell, on els nens i nenes es van mostrar força participatius disposats a opinar per a un millor funcionament dels seveis a la ciutat pirinenca.

La trobada va servir perquè els nens i nenes que formen part del Consell Municipal es coneguessin i alhora  poder començar a debatre els temes que els agradaria treballar durant aquest curs escolar que acaba de començar. Val a dir que properament se celebrarà el primer ple d’aquest òrgan de representació dels nens i nenes de la Seu d’Urgell.

L’objectiu principal és promoure la participació activa dels petits en la construcció, el desenvolupament i la millora de la ciutat, partint sempre dels principis que sustenten els drets de la infància. 

FORO: Ajuntament de la Seu d'Urgell

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats