Lleida
-2 / 16° C (sol)
97% 26 km/h


Projecten una ruta ciclista de Toulouse a l’Aran per seguir per Tor fins AndorraLa idea arrenca per gaudir del curs de la Garona i travessaria la muntanya de Tor fins a Ordino


Amb fons de la UE es finançarà la ruta ciclista turística que connectarà el lloc on neix el riu Garona (el Pla de Beret) i la ciutat francesa de Toulouse. El Govern aranès vol que la ruta segueixi passant pel Pallars i a través de la muntanya de Tor fins a Ordino (Andorra).

Sortiran en bici de Toulouse (França) i seguint una ruta ciclista turística convenientment senyalitzada recorreran el departament francès de l’Alta Garona per travessar després la Val d’Aran fins al naixement del riu Garona, al Pla de Beret. El projecte d’aquesta nova ruta ciclista, que porta per nom Trans-Garona, ha estat presentat aquest mes a la ciudad francesa de Saint Gaudens i serà finançat amb fons de la Unió Europea, del Conselh Generau d’Aran i el Conseil départemental de la Haute-Garonne.

El nou sender de turisme verd vol reforçar l’atractiu de les zones rurals i de muntanya de banda i banda de la frontera entre França i l’Estat espanyol.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats