Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Prop de 230 estudiants de Batxillerat es formaran durant un any en onze dels principals centres de recerca del paísEl programa 'Bojos per la Ciència' té l'objectiu de fomentar la motivació científica entre els joves


Un total de 227 estudiants de Batxillerat de tot Catalunya es formaran a partir d'aquest dissabte en onze dels principals centres de recerca del país i podran conèixer de primera mà els darrers descobriments científics. Es tracta del programa 'Bojos per la Ciència', que impulsa la Fundació Catalunya – La Pedrera i que enguany arriba a la seva 6a edició amb un total de nou cursos: biomedicina, bioquímica, economia, física, química, matemàtiques, natura, noves tecnologies i, com a novetat, enguany s'hi suma també enginyeria biològica. Lluis Farrés, director del programa, ha explicat a l'ACN que l'objectiu principal de la iniciativa és fomentar la motivació científica entre els joves.

'Bojos per la Ciència' s'adreça a joves que tenen interès i mostren aptituds en el camp de les ciències. Els estudiants podran treballar amb els seus investigadors, i guanyar així experiència pràctica en les últimes metodologies d'avantguarda.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats