Lleida
2/8° C (núvols)
97% 26 km/hRatifiquen la compra del ‘resort’ de Boí Taüll a mans de l’empresari de Reus, Rafa FuertesHa estat l’única oferta presentada


El jutjat mercantil número cinc de Barcelona va ratificar ahir l’adquisició per part d’un empresari de Reus, Rafael Fuertes, de l’Hotel Romànic, els apartaments La Solana i del contracte de gestió de l’Hotel Taüll per tres anys.

D’aquesta manera es culmina la compra del resort de Boí Taüll, després que l’oferta d’aquest empresari de Reus fos l’única que es presentés. Així doncs, passa a assumir el conjunt de la Unitat Productiva, adquireix la propietat dels hotels i instal·lacions associades als mateixos i també subroga als 53 treballadors, garantint la continuació de la seva feina. En aquest sentit, Rafa Fuertes destaca que “és una satisfacció continuar ajudant a la Vall de Boí, un destí turístic sensacional amb un excel·lent equip humà. Sense dubte, volíem evitar que tots això es tronqués. Sabem que hi ha un treball dur per davant i hem realitzat un esforç important, però estem segurs que, juntament amb el Territori i els treballadors, l’èxit de Boí Taüll està garantit”. 

Cal recordar que el grup societari vinculat a les marques Esquiades.com, Buscounchollo.com i Amimir.com ja comptava amb la propietat de l’Aparthotel Augusta, pertanyent al mateix resort que els immobles recentment adquirits. “Gràcies a aquesta operació, ja comptem amb quatre immobles del resort i reforcem la nostra ferma aposta per aquest destí. Boí Taüll és un resort clau per nosaltres i els nostres clients, tant a l’hivern com a l’estiu” afegeix Rafael Fuertes. 

visita oficial

D’altra banda, la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, visitarà avui l’estació d’esquí de Boí Taüll abans de l’obertura de pistes. I l’estació que també obre pistes avui és PortAiné amb gruixos de neu pols de fins a 40 centímetres. Espot, per la seva banda, ho farà el sis de desembre. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats