Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Renfe deixa a la intempèrie al baixador de Picamoixons una quinzena d'usuaris que anaven de Lleida a Reus i TarragonaEls passatgers, que havien de fer transbord, van haver de llogar un taxi perquè el tren va arribar amb retard i l'altre comboi no els va esperar


Renfe va deixar aquest dijous al vespre abandonats a la intempèrie una quinzena d'usuaris de la línia R-13 de Renfe que viatjaven en l'últim tren del dia procedent de Lleida. Els usuaris, que es dirigien a la zona de Reus i Tarragona, havien d'efectuar un transbord al baixador de la Plana-Picamoixons (Alt Camp) per poder agafar un comboi que els havia de portar a la seva destinació final.

El tren de Lleida a Barcelona, però, va arribar amb 23 minuts de retard a aquesta parada i, malgrat que la interventora els havia assegurat el contrari, quan van baixar-ne van comprovar que l'altre no els havia esperat i havia marxat sense recollir-los. Tot i les reclamacions telefòniques efectuades des del mateix punt –on no hi ha cap edifici per resguardar-se ni personal- Renfe no es va voler fer càrrec en aquell moment dels passatgers, que es van veure obligats a llogar conjuntament un taxi per arribar a la seva destinació. Aquest divendres, la companyia ha demanat disculpes i s'ha compromès a abonar els costos extraordinaris als afectats.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats