Lleida
21 / 41° C (sol)
97% 26 km/h


Segona jornada d’Autotrac amb bon ritme de vendes i afluència de visitantsUn total de 37 expositors participen en la convocatòria


La fira Autotrac de Mollerussa ha tancat avui dissabte la seva segona jornada amb una bona afluència de visitants i registrant un bon ritme pel que fa a la venda de vehicles. El certamen, que enguany celebra la seva 31a edició, està adreçat al sector d’ocasió en automoció i maquinària agrícola. Un total de 37 expositors participen en la convocatòria, amb una àmplia exposició que inclou fins a 438 cotxes a la venda i 235 unitats més en el Recinte Exterior, on es localitza la maquinària. D’aquests 235, 104 corresponen a tractors i la resta a altres eines agrícoles. 

Gran gamma de preus en el sector dels cotxes

Pel que fa al sector automobilístic, el certamen ofereix una completa gamma de preus, els quals oscil·len entre els 600 € el més barat a fins als 58.000 € el més car. 

Destacar que durant la passada convocatòria de l’Autotrac es van vendre 144 cotxes per un import superior als 2MEUR, sent la mitja de preu dels automòbils venuts de 13.902 euros.

Recordar també que entre tots els compradors d’un cotxe d’ocasió es portarà a terme el sorteig d’un premi de 3.000 euros, premi que està patrocinat pels expositors i Fira de Mollerussa.

El certamen romandrà obert fins demà diumenge en horari de 10 del matí a les 8 del vespre, sent l’entrada gratuïta. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats