Lleida
8/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/hSeròs celebra els 50 anys de les piscines amb millores en les seves instal·lacionsEl vicepresident primer, Jordi Latorre, i el vicepresident quart, Ferran Accensi han visitat les millores a la zona de dutxes, lavabos i vestuaris


Seròs ha celebrat aquest vespre els 50 anys de la inauguració de les seves piscines municipals, equipaments que han comptat amb el recolzament de la Diputació de Lleida

El vicepresident primer, Jordi Latorre, i el vicepresident quart, Francesc Accensi han estat acompanyats per l’alcalde de la localitat del Segrià, Josep Antoni Romia, en el recorregut de l’exposició fotografia ‘Temps passat per aigua’ que compta amb diferents instantànies cedides per veïns i veïnes del municipi.

De la mateixa manera han visitat les millores i reformes dels vestuaris, lavabos i zona de dutxes, obres que han estat finançades per la Diputació de Lleida dins del Pla Extraordinari de Reforç Municipal amb una aportació de 40.000 euros.

Romia ha fet una breu explicació de com es van iniciar les obres de les piscines, instal·lació que ja es va poder gaudir l’estiu de 1969.

Latorre ha destacat en el seu parlament “la importància de les segones piscines del territori, donat que les primeres van ser les Basses d’Alpicat, però que no van arribar a celebrar el mig centenari de vida. Aquelles persones que ho van aconseguir van ser visionàries i amb ganes de tirar endavant, com sempre ha fet la gent de Seròs”.

Per la seva banda, Accensi ha apuntat que “coneixent la història d’aquestes piscines em va sobtar molt que per poder-les fer van haver crèdits personals de veïns de la localitat. Eren altres temps i gràcies a la valentia d’aquella gent ara mateix podeu gaudir d’aquest espai d’esbarjo”.

La vetllada, que ha comptat amb la participació de més de 400 persones, ha continuat amb un sopar popular i la interpretació de música popular lleidatana ‘Garrotins i carrinclonades.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats