Lleida
6/18° C (núvols)
97% 26 km/hSoses pateix nous atacs vandàlics en vehicles i destrosses a les pistes de pàdel del municipiL’alcaldessa denuncia “manca de seguretat” durant les nits de festa


Soses ha tornat a viure aquest cap de setmana nous atacs vandàlics. Aquest cop els fets van passar la nit de dissabte a diumenge, en què se celebrava la festa de les Apol·lònies. Segons narra l’alcalde Sandra Marco, durant la nit dels fets, van “destrossar els vidres de la pista de pàdel, un d’ells amb un banc, l’altre amb un roc i un tercer no el van trencar però també s’haurà de canviar”. Així mateix, també han fet malbé vehicles. 

Davant d’aquest nou atac i de la “desesperació”, l’alcaldessa va denunciar ahir mateix els fets als Mossos d’Esquadra. En aquest sentit, concreta que “els veïns els van veure i no són del poble”. “Sempre passa quan hi ha festes”, lamenta Marco, que denuncia la “manca de seguretat” que hi ha: “No es veu que vinguin els Mossos quan hi ha festes”. 

Cal recordar que els últims danys provocats en festes van tenir lloc per Cap d’Any, i, en aquell moment, l’alcaldessa ja va alertar que “ja són les cinquenes festes consecutives que tenim problemes d’aquest tipus”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats