Lleida
16 / 36° C (sol)
97% 26 km/h


Taller d'orientació laboral per als alumnes de 2n de batxillerat de l'IES d'AranEs van dur a terme diverses activitats enfocades a la importància de tenir un bon autoconeixement sobre les pròpies capacitats, aptituds i dificultats


La referent d'ocupació juvenil, Sonia Faure, el passat dimecres 10 de l'abril va realitzar un taller per als alumnes de 2n de batxillerat de l'IES d'Aran amb l'objectiu d'ajudar-los per enfrontar el món laboral de manera òptima.

Es van dur a terme diverses activitats enfocades a la importància de tenir un bon autoconeixement sobre les pròpies capacitats, aptituds i dificultats, que es poden veure reflectides tant en el dia a dia com en el lloc de treball. Els estudiants van poder veure la diferència entre una entrevista laboral tradicional i una entrevista on es valoren diferents competències personals com el treball en equip, la capacitat de resoldre conflictes, la motivació o l'assertivitat.

Els alumnes van tenir més dificultats a l'hora de definir-se a ells mateixos, ja que segons diuen "no hi estan acostumats", ja que és un exercici que demana introspecció i consciència d'aquells aspectes naturals i innats que considerem que formen part de la nostra personalitat.

Durant les properes setmanes està previst realitzar diverses dinàmiques per als alumnes de 4t d'ESO i els de cicle administratiu a l'Institut d'Aran.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats