Lleida
2/8° C (núvols)
97% 26 km/hTàrrega, protagonista de La MaratóEl Teatre Ateneu de la capital de l’Urgell es convertirà, el diumenge 15 de desembre, en un dels platós territorials de La Marató. Encapçalarà l’eix cultural i artístic del programa, que enguany es dedica a les malalties minoritàries


Aquest any, La Marató trepitja més territori que mai. Per primera vegada a la seva història, el programa surt dels platós de TV3 i Catalunya Ràdio per donar més protagonisme a la implicació i l’energia ciutadana que el fa possible des del 1992. Així, el diumenge 15 de desembre, cinc platós televisius emetran simultàniament des d’Olot, Tàrrega i Reus, tot combinant entreteniment, sensibilització i divulgació sobre les malalties minoritàries. La franja final del programa s’emetrà des del Casino de l’Aliança del Poblenou, a Barcelona. Quim Masferrer recorrerà tot el dia Catalunya en un autocar-plató mòbil i farà de nexe d’unió entre els quatre punts.

Tàrrega es caracteritza pel seu gran teixit associatiu i de participació en les activitats de la ciutat i cada any es bolca especialment en l’organització d’actes per a La Marató. Festa al carrer, cultura, arts escèniques i associacionisme són l’eix de la proposta per a La Marató 2019, que es farà des del Teatre Ateneu de la mà de Mònica Terribas i Núria Solé.

La tria de Tàrrega, Olot i Reus com a centres neuràlgics del programa ve derivada de la implicació, any rere any, de moltes entitats que hi celebren activitats per recaptar fons en benefici d’aquest projecte.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats