Lleida
3/12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Territori i Sostenibilitat adapta a Lleida 32 marquesines dels busos interurbans a les persones amb mobilitat reduïdaDes de l'estiu, s'ha actuat en 135 de les 1.500 que estan repartides per tot Catalunya, 261 de les quals són a la demarcació de Lleida.


El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat el procés de millora a les marquesines dels busos interurbans que són la seva competència per donar compliment a les normes sobre l'accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda.

Des de l'estiu, s'han fet reformes en 135 marquesines distribuïdes per tot el territori i s'aniran remodelant progressivament fins arribar a les 1.500 de tot Catalunya. Per demarcacions, se n'han millorat 89, a la de Lleida i a la de Tarragona, 32. Abans que acabi l’any està previst començar a la demarcació de Girona. Les millores consisteixen en la substitució de bancs existents per un amb reposabraços, una barana per recolzar-los i el desplaçament del planímetre amb la informació dels horaris i les parades a l'altra banda de la marquesina.

Aquestes actuacions formen part del contracte de manteniment i conservació de marquesines que es va adjudicar el 2016 a Clear Channel.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats