Lleida
21-37° C (sol)
97% 26 km/h


Territori i Sostenibilitat presenta el projecte d'una nova rotonda a l'accés a Ivars de NogueraEl secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, exposa al municipi l’actuació de millora, que consisteix en el tancament de l’actual rotonda partida de l’encreuament entre la C-26 i l’L-903


El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha presentat avui el projecte d’una nova rotonda per a millorar l’accés cap a lvars de Noguera, acompanyat de l’alcalde del municipi, Josep Magrí. L’actuació consisteix en el tancament de l’actual rotonda partida de l’encreuament entre la C-26 i l’L-903. Gavín ha anunciat que les obres començaran la tardor vinent, amb una inversió prevista de 500.000 euros. 

El Departament de Territori i Sostenibilitat està ultimant la redacció del projecte constructiu d’aquesta actuació, que permetrà millorar la canalització i la seguretat del trànsit. Els treballs també inclouran la millora del ferm i la substitució dels junts de dilatació del pont sobre la Noguera Ribagorçana, molt proper a la cruïlla on s’actuarà. 

La intersecció que es millorarà té actualment una tipologia de rotonda partida amb predomini dels sentits --est i oest-- de la C-26. Té un diàmetre interior aproximat d’uns 25 metres i amplades de calçada als accessos que oscil·len entre els 4 i 5 metres. A l’oest connecta gairebé de forma immediata amb el Pont sobre el riu la Noguera Ribagorçana, al sud hi ha una planta d’àrids, i en la part nord de la rotonda té el seu origen la carretera L-903 d’accés a Ivars de Noguera.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats