Lleida
5/13° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Totes les places cobertes per al microcampament de la ludoteca de MequinensaL’alberg municipal ‘Camí de Sirga’ rebia ahir el mig centenar d’inscrits


A primera hora del matí l’alberg municipal ‘Camí de Sirga’ rebia ahir el mig centenar d’inscrits al sisè microcampament de la ludoteca d’estiu. Cal dir que, una edició més, s’han cobert totes les places ofertades per a aquesta activitat dirigida als inscrits a la ludoteca.

Els petits passaran una nit a l’Alberg i durant dues jornades realitzaran activitats de tot tipus per fomentar la companyonia, la convivència i l’autonomia dels participants.

Totes les propostes giren al voltant de la temàtica de la Ludoteca d’enguany que es desenvolupa sota el lema L’art que veiem i escoltem, se centren en qüestions com el civisme, la música, la pintura o el reciclatge. Les activitats de benvinguda dels participants es van desenvolupar al Museu de la Història, on els petits van descobrir avantguardes artístiques.

També la prehistòria va tenir protagonisme amb un vídeo a la Sala d’Audiovisuals del Museu després del qual els petits van naver de relacionar diversos conceptes que tenien a veure amb fòssils, dinosaures i el paleolític.

El programa es completa amb activitats amb glaçons, una gimcana en la qual a través de pistes dels petits construiran un quadre, cinema, una visita al Museu de la Mina i l’elaboració d’un quadre amb taps d’ampolles.

FOTOS: Ajuntament de Mequinensa

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats