Lleida
2/18° C (sol i núvols)
97% 26 km/hTrobada de tècnics a la Diputació per millorar l’atenció als turistesLa reunió va aplegar una trentena de professionals del territori


El Patronat de Turismeva organitzar aquest dimecres a la sala d’actes de la Diputació de Lleida la quarta trobada del programa d’Oficines de Turisme del Pirineu i les Terres de Lleida, que va comptar amb la participació d’una trentena de tècnics de les oficines de turisme de la demarcació.

La jornada va constar de dues parts. La primera es va dedicar a la formació, amb una conferència/taller sobre l’ús de Facebook enfocat a destinacions i negocis turístics, a càrrec de Daniel Gutiérrez. 

La segona part de la jornada va estar destinada a planificar el Pla d’Accions per a aquest any amb la finalitat de millorar l’atenció turística als visitants i la competitivitat dels punts d’informació turística  a partir de les propostes que van presentar les diferents oficines de turisme. 

El cap de Promoció i Màrqueting del Patronat de Turisme, Juli Alegre, va explicar que el programa d’accions que desenvoluparà enguany el Patronat per a les oficines de turisme del territori mantindran com a principals eixos de treball la innovació, la formació i la millora de la informació de les respectives oficines per tal que puguin aportar al visitant una visió més transversal de tot el conjunt del territori.  

Alegre va explicar que “les actuacions previstes estan alineades amb el Pla Estratègic dels anys 2019 i 20, el qual basa el nou model de gestió de desenvolupament turístic de la demarcació en quatre eixos vertebradors com són l’excel·lència, la responsabilitat social, l’ecologia i la innovació”.

Alegre va explicar que aquest any el Patronat de Turisme continuarà amb la programació de cursos de formació adreçats als tècnics de les oficines i vinculats amb el món en línia i les xarxes socials com un instrument de gran rellevància.

També va informar que es continuarà amb el programa d’implantació gratuïta de punts wi-fi que ofereix el Patronat, amb la voluntat que totes les oficines del territori s’adhereixin a aquest desplegament. Fins a l’actualitat hi ha 15 oficines adherides al projecte de wi-fi gratuïta.

FOTO: Ara Lleida

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats