Lleida
8 / 21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Un total de 29 empreses del Pallars oferiran 47 activitats relacionades amb la natura i la fauna de la comarcaL'os tindrà un paper protagonista d'algunes de les experiències al ser un tret diferenciador de les muntanyes de la zona


Un dels trets diferenciadors de les muntanyes del Pallars Sobirà és la presència de l'os bru. Ara, la Generalitat, a través del projecte Piroslife i el Consorci de Turisme Valls d'Àneu estan tirant endavant un projecte per posar-lo en valor i aprofitar-lo com a dinamitzador turístic i econòmic. Des de fa més d'un any una empresa especialitzada ha analitzat el sector i les seves potencialitats, i s'han creat un total de 47 experiències vinculades amb la natura i la fauna del Pallars. Aquests productes, on l'os tindrà un paper protagonista, els comercialitzaran un total de 29 empreses de les Valls d'Àneu, Vall de Cardós i de la Vall Ferrera. El director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Ferran Miralles ha explicat que aquest projecte persegueix que '' el Pallars es converteixi en un focus de turisme de fauna i de natura''.

Miralles, ha afirmat que ''seria absurd'' que un territori que té '' coses úniques'' no se ''n'aprofités''. També ha dit que la fauna i la natura ''són els grans desconeguts'' i que moltes vegades la gent no sap on buscar aquestes experiències.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats