Lleida
6/14° C (pluja)
97% 26 km/hUna esllavissada talla la carretera d'accés a Tírvia, la Vall de Cardós i FarreraEl trànsit pels dos carrils es va poder restablir sobre les 14.30 hores.


La carretera L-504 va patir ahir al matí una esllavissada al seu pas pel municipi de Tírvia, a la comarca del Pallars Sobirà. El despreniment va obligar a tallar un carril de circulació en aquesta via durant unes hores mentre no es va netejar del tot la calçada de terra i pedres. La carretera afectada és la que connecta Tírvia, Vall de Cardós i Vall Farrera.

Segons va explicar l’alcalde de Tírvia, Joan Farrera, a les vuit del matí d’ahir es va detectar que van començar a caure petites pedres en aquest punt i després sobre les 12 del migdia es va produir l’esllavissada, que no va provocar danys personals ja que en aquell moment no circulava cap vehicle per aquest punt de la carretera. El trànsit pels dos carrils es va poder restablir sobre les 14.30 hores.

Durant les primeres hores es va habilitar pas alternatiu i d’aquesta manera les esmentades poblacions no es van quedar incomunicades. 

Fotografia: @sobreelterreny via Twitter

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats