Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Beatriz Talegón 'fitxa' per Pagès Editors amb un assaig sobre la llibertat d'expressióAlguns autors de l'editorial participaran en la Setmana del Llibre en Català signant llibres.


L'editorial lleidatana Pagès Editors tornarà a participar un any més en la Setmana del Llibre en Català, que celebrarà la seva 36a edició del 7 al 16 de setembre a Barcelona, i presentarà dos dels seus principals novetats.

La primera d'elles és l'assaig de la política i advocada Beatriz Talegón Llibertat d'excepció, en el qual es planteja una reflexió sobre la llibertat d'expressió a l'estat espanyol a través de converses amb diferents veus representatives dins el context polític i social en Catalunya i Espanya i que serà presentat el 9 de setembre (19.30 hores). La segona novetat és la presentació, el 10 de setembre (18.30 hores) d'un nou llibre de la col·lecció de novel·la negra Lo Marraco Negre, en aquest cas Et diran que és l'atzar, de Núria Queraltó.

Un altre dels actes previstos és la commemoració del número 200 de la Suda, la col·lecció de poesia creada el 1992, amb l'edició del llibre-homenatge Poemes de la Suda 2007-2017.

A més, alguns autors de Pagès Editors participaran en la Setmana signant llibres.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats