Lleida
21-37° C (sol)
97% 26 km/h


Cervera presenta un programa interdisciplinari i de proximitat amb unes 200 activitats per a la seva capitalitat culturalLes línies d'acció que es desenvoluparan durant tot el 2019 prioritzen la creació a l'exhibició, i una mirada territorial vinculada al patrimoni


Cervera es convertirà durant aquest 2019 en la Capital de la Cultura Catalana, la ciutat més petita que fins ara ha ostentat aquesta distinció, amb el desplegament d'un programa d'activitats amb prop de 200 accions interdisciplinàries repartides en 25 escenaris i amb la participació de més de 260 artistes i creadors, amb el qual es vol posar en valor la riquesa cultural de la ciutat i de la Segarra. Les propostes, pensades per a totes les edats, abracen diferents eixos com són una mirada contemporània, nous públics, cultura transformadora, territori i transmissió cultural. Els actes arrencaran el 19 de gener amb l'espectacle inaugural 'MEM', un muntatge de producció pròpia centrat en la cultura des d'un vessant polièdric. En l'acte de presentació de la programació, el grup La Terrasseta de Preixens ha presentat el tema 'Surt el Sol', composat expressament per encàrrec de la comissió organitzadora.

La capital de la Segarra ha presentat aquest dijous la programació de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. Durant tot aquest any, un comissariat creat per a l'ocasió ha confeccionat un ampli programa d'actes de la ciutat més petita de totes les viles que han estat distingides amb el títol de Capital de la Cultura Catalana i que agafa el relleu de Manresa, la capital del Bages, ciutat distingida amb aquest reconeixement l'any 2018.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats