Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Ciència i art s’uneixen amb activitats familiars



A CaixaForum Lleida, aquest cap de setmana


L’equipament lleidatà ha programat un cap de setmana replet d’activitats adreçades al públic familiar, amb la ciència i l’art com a protagonistes.

Obrirà l’oferta el taller Sorprèn però és ciència, que tindrà lloc aquest dissabte a les 18.00 hores, en el qual els infants tindran l’oportunitat d’experimentar i descobrir comportaments inesperats tant de materials que tenim molt a l’abast com d’altres que no són tan comuns i que són el resultat de la tecnologia moderna.

Les activitats continuaran diumenge (12.00 hores) amb una proposta entorn la reeixida exposició Ramon Pichot. D’Els Quatre Gats a la Maison Rose. Es tracta d’una visita especialment pensada per a famílies que inclou un recorregut per l’exposició i activitats participatives dins de l’espai expositiu.

La mostra sobre Ramon Pichot és la primera exposició monogràfica dedicada a un dels artistes més desconeguts de l’art català de finals del segle XIX i començaments del XX. L’exposició convida als visitants a descobrir la vida i l’art de Pichot, autor d’una obra singular i personalitat clau en l’estudi sobre el modernisme català, a través de tres llocs clau de la seva vida, com són Barcelona, Cadaqués i París. El preu per poder participar en les activitats és de 2 euros.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaç



SOBRE L'AUTOR

Articles relacionats