Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


‘De la fusta a la forma: dos torners cara a cara’, exposició dels torners Max Martín i Roger Pasqual a la Seu d’UrgellLa mostra, que es podrà visitar a partir d’aquest dissabte 19 de setembre a la sala ‘la Cuina’, es complementa amb dos tallers oberts a la participació del públic


Aquest pròxim dissabte 19 de setembre s’obrirà al públic l’exposició ‘De la fusta a la forma: dos torners cara a cara’, exposició dels torners Max Martín i Roger Pasqual, que es podrà visitar fins al 30 d’octubre a la sala ‘la Cuina’ de la Seu d’Urgell.

En aquesta exposició dos torners s’emmirallen. És el resultat d’una tasca d’interpretació d’un torner envers l’altre. Durant poc més d’un any, Max Martín i Roger Pasqual s’han anat intercanviant peces de diferents formes, mides i acabats, per crear unes rèpliques de cadascuna d’elles segons la inspiració i la interpretació que un torner fa de l’altre.

Així doncs, ‘De la fusta a la forma: dos torners cara a cara’ és un curiós resultats de parelles de peces que identifiquen els diferents estils amb tècniques molt acurades.

En aquesta mostra també hi ha exposats 10 plafons que expliquen l’evolució tecnològica de la torneria.

 

Tallers: un curset i una experiència

L’exposició es complementa amb dues propostes formatives: un curset de 3 dies i una experiència d’1 dia.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats