Lleida
4/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El LXXVIII Concurs dels Fanalets de Sant Jaume lliurarà 13 premisEls participants han de presentar les seves creacions el 15 de juliol a la Capella del Peu del Romeu


L’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha fet públiques les bases de la 78a edició del Concurs dels Fanalets de Sant Jaume.

Quan ja queden pocs dies per la celebració de la Festa i Romeria dels Fanalets de Sant Jaume, que es farà el proper 24 de juliol, l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha convocat la nova edició del concurs.

Els participants hauran de presentar els seu fanalets el dilluns 15 de juliol –de 18.00 a 20.00 hores– a la Capella del Peu del Romeu, on restaran exposats fins el dia 23. Les Bases del Concurs demanen que els fanalets siguin de construcció manual, originals i  inèdits. El Jurat valorarà la imaginació i el bon gust, la simbologia religiosa i tradicional dels fanalets presentats a Concurs i la temàtica dels mateixos, d’acord amb les característiques de cada un dels premis que s’atorguin. El acte de lliurament de premis tindrà lloc el dimarts 23 de juliol, a les 8 de la tarda, a la Sala d’Actes de la regidoria de Cultura -Casa dels Gegants.

 

Tallers de fanalets

Per confeccionar els fanalets, l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha organitzat conjuntament amb altres entitats diversos tallers de Fanalets. Els dies 7 i 14 de juliol (10.00 hores) es farà a l’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida a càrrec de Jaume Aluja; el 10 de juliol (18.00) a la Biblioteca Pública amb Carles Domènech; el 12 de juliol (19.00) a l’Associació de Comerciants Democràcia-Remolins, amb Josep Figueras i José A. Ferrer; i també el 12 de juliol (19.00) a l’Associació de Veïns Jaume I amb Carles Domènech.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats