Lleida
17-33° C (sol)
97% 26 km/h


El Museu Morera programa una jornada d'estudi i divulgació pels 50 anys de la Petite Galerie de LleidaArtistes i especialistes posaran en valor la importància d'un dels primers espais d'art contemporani alternatius catalans


El Museu d'Art Jaume Morera de Lleida ha preparat un programa commemoratiu d'homenatge pels 50 anys de la Petit Galerie de l'Alliance Française. Aquest dijous a la tarda acollirà una jornada d'estudi i divulgació per significar el paper que aquell espai d'art alternatiu lleidatà va tenir en el context local i estatal de la postguerra, en concret entre els anys 1968 i 1976. Artistes i especialistes en art contemporani comentaran i debatran sobre la Petite Galerie, un dels primers espais d'art contemporani alternatius catalans. Aquesta jornada constitueix l'acte central del programa commemoratiu d'homenatge que el Morera ha preparat per celebrar l'efemèride.

La jornada, que començarà a les 17.45 hores i es desenvoluparà a les instal·lacions del Museu Morera, comptarà amb la participació d'especialistes en art contemporani que faran una aproximació a la història de l'emblemàtica galeria lleidatana i el seu context, i es completarà amb una taula rodona en la qual intervindran diversos artistes i testimonis de la curta, però intensa, vida d'aquell espai.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats