Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


El Museu Morera prorroga l'exposició 'Agustí Centelles i el bombardeig de Lleida' fins el 4 de febrerAmb motiu de la bona acollida de la mostra, que ja han visitat gairebé 6.500 persones


El Museu d'Art Jaume Morera de Lleida ha decidit prorrogar l'exposició 'Agustí Centelles i el bombardeig de Lleida' fins el proper 4 de febrer amb motiu de la bona acollida de la mostra (la clausura estava prevista per aquest diumenge 21 de gener).

L'exposició, comissariada per Oriol Bosch i organitzada pel Museu Morera amb la col·laboració del Centro Documental de la Memòria Histórica (CDMH) de Salamanca, commemora el 80è aniversari del tràgic esdeveniment, un dels atacs aeris més mortífers de la Guerra Civil espanyola, juntament amb els de Guernica, Durango o Granollers. En l'ofensiva contra la població civil lleidatana van morir més de 250 persones, inclosos mig centenar de nens que en el moment de la funesta envestida de les bombes eren a les aules del Liceu Escolar. Des de la seva inauguració el 2 de novembre passat, la mostra ha estat visitada per prop de 6.500 persones.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats