Lleida
7/16° C (sol)
97% 26 km/h


El Pirineu lleidatà acull aquest cap de setmana sis concerts del FeMAPL’oferta inclou activitats paral·leles


El Festival de Música Antiga dels Pirineus ofereix aquests primers dies d’agost una sèrie de nou concerts, sis d’ells a la demarcació lleidatana, a càrrec de quatre formacions.El certamen, que està celebrant la seva novena edició des del 5 de juliol i fins al 25 d’agost, començarà aquest darrer mes amb nou concerts a càrrec de la mezzosoprano Cristina Segura acompanyada de l’Ensemble Exclamatio, el Cor Francesc Valls, la formació Auditexaudi i Ars Atlantica.

Cristina Segura i l’Ensemble Exclamatio presentaran el concert Traditore, format per un repertori d’obres de Haendel i Vivaldi que tenen com a fil conductor la traïció, l’engany i la venjança, i es podran gaudir demà a Berga i el divendres (20.00 hores) a l’església de Sant Serni d’Altron (Sort).

El Cor Francesc Valls, que interpretarà peces del renaixement i del barroc de Tomàs Luis de Victoria i de Bach actuarà demà a Llívia i el divendres (21.00) a l’església de Sant Domènec de la Seu d’Urgell. Auditexaudi, que oferirà una reconstrucció de la litúrgia de difunts dels ritus mossàrab i una missa polifònica del segle XIV, actuarà el dissabte dia 3 (21.00) al Seminari de la Seu d’Urgell i diumenge (20.00) al Santuari del Miracle de Riner. Finalment, Ars Atlantica presentarà un programa monogràfic dedicat a la compositora del seicento italià Barbara Strozzi, dissabte a Puigcerdà, diumenge (20.00) a la Glèisa de la Purificacion de Bossòst i dilluns (20.00) a l’èsglésia de Santa Maria de Taüll.

L’oferta musical es complementa amb altres activitats com visites guiades als diferents escenaris dels concerts.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats