Lleida
3/12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


El Segrià, a través de les aquarel·les de Robert MartíL’artista lleidatà porta a la Sala Montsuar de l’IEI l’exposició ‘Perspectiva de color’


La mostra, que es podrà visitar fins al pròxim 8 de setembre, recull un seguit d’aquarel·les en què el Segrià és la gran protagonista.

La Sala Montsuar de l’Institut d’Estudis Ilerdencs l’exposició Perspectiva de color, de l’artista lleidatà Robert Martí Ripoll. Es tracta d’una mostra d’aquarel·les en què el Segrià, la comarca que ha vist creíxer i desenvolupar el talent de Martí Ripoll, és la gran protagonista. El conjunt d’obres mostres, tal com ell explica “un territori planer, amb turons baixos i serres d’escassa altitud, dinamitzada i omplerta de vida pel riu que creua la plana”. 

És aquest paisatge el que, vist des de la perspectiva que dóna la distància, li transmet els seus colors a l’artista, que així ho ha plasmat en les obres que formen part d’aquesta obra que està formada per un total de 39 aquarel·les, cada una d’elles dedicades a un poble del Segrià.

El títol de l’exposició fa referència a una tècnica que utilitzen els pintors per donar profunditat a les obres que no en tenen. En l’exposició, Martí l’utilitza perquè les coses més llunyanes es vegin de forma més clara.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats