Lleida
3 / 11° C (pluja)
97% 26 km/h


Els 11 museus de les Terres de Lleida i Aran s'intercanvien peces amb la voluntat de connectar amb nous públicsAquesta acció conjunta forma part dels actes del Dia Internacional dels Museus i té com a objectiu ser originals a l'hora d'exposar les col·leccions.


La gent que visiti algun dels 11 equipaments de la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran, aquests dies, podran descobrir una peça aliena a la seva col·lecció permanent. Es tracta d'un objecte pertanyent a un dels museus de la Xarxa que l'ha cedit a un altre amb motiu del Dia Internacional dels Museus i dins la campanya 'Museus, hiperconnectem-nos!'. D'aquesta manera pretenen remarcar el treball en xarxa que realitzen i mostrar-se originals a l'hora d'exposar les col·leccions.

Els casos són tan curiosos com que el Musèu dera Val d'Aran exposarà dos mandíbules i una tíbia d'un dinosaure del Museu de la Conca Dellà o que el Museu de la Noguera exposarà una esquella amb collar i sarró provinent de l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu. A part els Museus realitzaran activitats paral·leles, fins a un total de 50, coincidint amb el Dia Internacional dels Museus i dedicades al tema 'Museus hiperconnectats: nous enfocaments, nous públics'.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats