Lleida
5/13° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Els valencians Música Trobada, protagonistes a la Pobla de Segur del 9è FeMAP
El Festival de Música Antiga dels Pirineus, que està celebrant la seva novena edició des del 5 de juliol, i fins al proper 25 d’agost, arribarà al llarg dels propers dies a diferents localitats lleidatanes com la Pobla de Segur, Tremp, Isil o Llavorsí.

La programació comença avui a l’església Mare de Déu de Ribera a la Pobla de Segur (21.30 hores, amb el concert Afectes d’una ànima enamorada per part de la formació valenciana Música Trobada, que oferirà la seva musica antiga i barroca. Per la seva banda, l’església de Sant Joan a Isil acollirà (19.00) el concert La tremolosa lluïssor, de Gudrun Sidonie Otto i Il Gardellino. Demà dijous, l’església de la Central de Capdella (20.00) rebrà a Utopia, amb el seu concert Les lamentacions de Cristóbal de Morales, que tornaran a repetir el divendres (21.00) a l’església de Santa Anna de Llavorsí, el mateix dia que Estamariu (20.00) acollirà el concert Les músiques de Van Dyck, a càrrec de RedHerring Baroque Ensemble.

A més dels concerts, el FeMAP inclou activitats paral·leles amb visites guiades als diferents escenaris dels concerts o altres llocs emblemàtics de les localitats.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats