Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


La 15a Setmana de la Comunicació de la UdL ofereix nou conferències dedicades als formats documentalsLa inauguració serà dilluns amb la periodista Samanta Villar


La 15a Setmana de la Comunicació de la Universitat de Lleida (UdL) oferirà enguany nou conferències entre el 16 i el 19 d'abril en una edició dedicada als formats documentals. La inauguració serà dilluns a dos quarts de dotze amb una conferència de la periodista Samanta Villar titulada 'Viure-ho per contar-ho'. Com cada any, la Setmana de la Comunicació també engloba la Jornada de Portes Obertes dels estudis del grau en Comunicació i Periodisme Audiovisuals, destinada als estudiants interessats en la titulació.

El certamen l'organitza anualment el grau en Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la Universitat de Lleida amb l'objectiu aprofundir en una branca particular de la comunicació a través d'acadèmics i professionals, que expliquen la seva experiència a partir de diferents ponències. Aquesta quinzena edició de la Setmana es titula 'Mirades documentals' i versarà sobre els diferents formats documentals actuals: des de les docusèries, els podcasts radiofònics, els documentals interactius, d'animació i d'arxiu fins als documentals de testimoni en primera persona.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats