Lleida
17-33° C (sol)
97% 26 km/h


La casa dels Gegants de Lleida acull l’exposició 'Una altra mirada a la Setmana Santa de Lleida' del fotoperiodista Santi IglesiasLa mostra de fotografies es podrà contemplar fins a finals de mes


La casa dels Gegants de Lleida acull a partir d’avui, i fins el proper 31 de març, l’exposició “Una altra mirada a la Setmana Santa de Lleida”, un recull de les imatges més significatives dels darrers cinc anys del conegut fotoperiodista Santi Iglesias.

A través d’una singular col·lecció d’instantànies, l’autor revela la seva mirada personal sobre la Setmana Santa lleidatana i permet el visitant gaudir de l’enfocament personal i únic del fotògraf.

Santi Iglesias és un fotògraf freelance, tècnic superior d’arts plàstiques en fotografia artística i disseny i tècnic especialista en realització, producció i operacions de programes audiovisuals. És un fotògraf especialitzat en el camp del fotoperiodisme i el reportatge i ha col·laborat amb multitud de mitjans de comunicació nacionals i internacionals.

Fotografia: Santi Iglesias

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats