Lleida
14/29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


La Coral Maristes fa una vídeo-cançó amb més de 70 enregistramentsEls assaigs sempre han estat amb el micro silenciat en el confinament


Maristes Lleida està fent un seguit d'activitats des del confinament entre les quals destaca una vídeo-cançó dins d'un projecte de la Coral Maristes amb més de 70 enregistraments.

La iniciativa sorgeix de la necessitat de poder fer música tots junts, "ja que de moment no hem trobat una eina que ens permeti cantar i escoltar-nos simultàniament i els assajos han estat confinats, sempre amb el micro silenciat ", apunta la Coral Maristes.

Els valors d'aquestes accions es dirigeixen a "la superació davant l'adversitat, el de l'repte creatiu, el d'oferir l'oportunitat de noves experiències i per tant a nous aprenentatges, així com altres valors essencials de l'món coral com sentir-se part d'un grup en el qual la suma dels petits esforços individuals permeten l'èxit col·lectiu ", argumenta.

El projecte s'ha fet en exclusiva durant dues setmanes i amb un treball de paciència de més de 700 vídeos gravats des de casa pels 'cantaires', 70 gravacions de veu que després s'han unit el millor possible, una xarxa de 20 voluntàries 'cantaires 'ajudant als que necessitaven fer les diferents gravacions i, en definitiva, una lloable tasca en conjunt.

El resultat ha estat satisfactori i anima a tots els implicats a seguir apostant per una bona harmonia en la tasca en equip.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats